Sponsors - Padel Kings Open

Sponsors

Padel is a social sport. By this, we mean that people try to help each other wherever possible. And this aligns perfectly with our mission, namely: making padel big in the Netherlands. Are you yourself improving? Then let's make sure you're helping others in any case. We're proud to have several companies helping to make this event a success.

Main sponsor

Wij zijn ontstaan uit een samenvoeging van twee familiebedrijven en groot geworden door klein te blijven. Service en klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en met 13 locaties in Noord-Holland zijn wij altijd om de hoek. Met onze drie sterke Aziatische merken (Hyundai, Mitsubishi en Nissan) vergroenen wij het Nederlands wagenpark drastisch. Duurzaamheid en innovatie staan bij ons dan ook centraal (één van de duurzaamste autobedrijven van Nederland). U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s, onderhoud en schadeherstel van alle merken en autoleasing. Daarnaast hebben wij een zakelijke (fleetsales) afdeling. Kortom, wij hebben alle mobiliteitsoplossingen in huis!
ursembarten.nl

Tournament Friends

Indrukwekkend

Het marketingbureau dat nét even verder denkt. We hebben maar één doel: onze klanten zoveel mogelijk ontzorgen. Onze diensten: Strategie, Online marketing, Offline communicatie en Websites. Wij geloven dat succesvolle communicatie niet stopt bij een direct mail of een advertentie op Facebook. Wij geloven in de kracht van de combinatie! Voor elk project stellen wij de ideale mix van communicatiemiddelen samen. Daardoor zijn onze oplossingen altijd helder, relevant en vooral doeltreffend.
indrukwekkend.nl

Semwerkt

Semwerkt is niet alleen het snelst groeiende online marketingbedrijf van Hoorn, maar werd dit jaar ook nog eens door Emerce uitgeroepen tot één van de beste in Nederland! Ons geheim? Semwerkt nooit alleen voor opdrachtgevers, maar vooral samen met opdrachtgevers. Dat doen we met een flinke dosis energie, creativiteit en een proactieve instelling. Samen gaan we elke dag voor het beste resultaat.
semwerkt.nl

Semwerkt

Een accountantskantoor met een samenstel-, controle en (belasting)adviespraktijk uit Hoorn. We bedienen met name klanten in het MKB, door heel Nederland. Je kunt bij ons terecht voor het complete pakket aan dienstverlening op het gebied van administratie, accountancy, audit en assurance en fiscale werkzaamheden.
kaaphoorn.net

Gold

F3 Capital Investments

F3 Capital is een ondernemende investeringsmaatschappij gericht op succesvolle ondernemers met een groeiambitie. Wij ondersteunen ondernemingen om vanuit een goede marktpositionering duurzame waardecreatie te realiseren met een hoge mate van operationele vrijheid voor het management van de bedrijven waarin wij investeren.
f3-capital.com

F3 Capital Investments

Innovative Beauty Packaging. Packaging is our passion. We combine innovation and creativity with our technical know-how to create unique packaging concepts.
solenergy.nl

F3 Capital Investments

Innovative Beauty Packaging. Packaging is our passion. We combine innovation and creativity with our technical know-how to create unique packaging concepts.
fasten.nl

Silver

Avontuur verlichting

msamlin.com

Bierman Vastgoed

biermanvastgoed.nl

Buro 19

buro19.nl

Van der Meulen

vandermeulen.com

Van der Meulen

breedijktransport.nl

Van der Meulen

etos.nl

Van der Meulen

josbouwhuis.nl

Van der Meulen

padelbros.nl

Van der Meulen

flexicomfort.nl

Van der Meulen

staalpartners.nl

Van der Meulen

vandiepen.com

Bronze

Heeft u vragen en/of opmerkingen, neem dan contact met ons op via e-mail of telefonisch.
Questions or comments? Please contact us by e-mail or telephone.
info@padelkingsopen.nl06 11449537+31 611449537

Een initiatief van de Play Together Foundation Play Together Foundation

A Play Together Foundation initiative Play Together Foundation

Realisatie: Indrukwekkend | Marketingbureau | on- offline marketing en websites

Realization: Indrukwekkend | Marketingbureau | on- offline marketing en websites

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram